Курса на БНБ долар лев директно във вашия уебсайт

Имате ли интерес към курса на Българска Народна Банка долар лев? Ако сте в областта на финансите, вероятно знаете, че това е най-търгуваната валутна двойка на Българския пазар.

Ако имате бизнес, от който приходите ви са в долари или купувате материали и стоки за бизнеса си от страни, чиито валути са обвързани с Американския долар, то вие със сигурност често следите курса долар-лев.

И за да не се налага всеки път да влизате в уеб сайта на БНБ, вече имаме специално разработен плъгин за динамични валутни курсове, който може да бъде поставен на който и да е уебсайт. И е важно да се знае, че информацията, която модула ви дава, се взима директно от сайта на БНБ, а не от посреднически сайтове.

Предимствата да поставите модула с курсовете долар лев във вашия сайт са много. Така вие получавате постоянна информация за актуалните валутни курсове, а най-хубавото е, че това е безплатен модул за сайта ви.

Откъде да се сдобием с модула, който извежда курса долар лев на нашия уеб сайт?

Посетете Бг Лев, където можете да намерите валутен конвертор и валутни курсове на БНБ за BG лева и за USD (щатски долар). След като се сдобиете с този изчистен и лесен за употреба скрипт за валутни курсове, ще можете да следите курса и да конвертирате от една в друга валута, директно на сайта ви. Скриптовете са самостоятелни и работят на всеки уеб сайт, без значение какъв е вида му, така че можете да ги качите и на няколко сайта. Изберете ги още сега и ще останете доволни! Посетете bglev.eu, вземете кода на съответната валута или конвертор и го качете на сайта си.

Как изглежда модула? Ето го отдолу: