Валутен конвертор USD BGN: безплатен модул за вашия сайт

Както знаете, към всеки уеб сайт е добре да се добавят и различни модули, които разширяват неговите функционалности и го правят по-функционален.

Ако и вие притежавате свой уебсайт, то е добре да добавите повече екстри, за да задържите висок трафика към него и да го направите едно по-полезно за посетителите Ви място. Например, един лек и изчистен модул, пасващ във всеки уеб сайт с валутен конвертор лев-долар, напълно безплатен!

Скриптът е разработен специално за целта, като пасва във всеки уеб сайт, независимо с каква система е изграден той. Хубавото е, че освен конвертор лев-долар и лев-паунд, с него можете да получите и директно изведена информация от сайта на Българска Народна Банка относно валутните курсове за всеки ден. Модула се актуализира автоматизирано, така че винаги ще разполагате с актуалните динамични валутни курсове.

Предимствата му са много, затова не се бавете, а bglev.eu посетете. Има лек и изчистен дизайн, който ще е перфектно допълнение към дизайна на вашия уеб сайт. С поставянето му със сигурност ще улесните много хора, които така или иначе посещават сайта ви. Така че можете единствено да спечелите от поставянето на новия валутен конвертор с курсове на БНБ в сайта ви.

Актуални курсове и безплатни модули за сайтове от kursbnb.com. Изключително лесни за употреба скриптове за валутните курсове и калкулатори за вашия сайт. Като те са напълно самостоятелни и работят на всеки сайт, без значение какъв е вида на сайта. Кликнете върху връзката и поставете конвертор лев долар и модул с валутни курсове на сайта ви, за да може вашите потребители да получат още ценна информация от него, което е едно от най-важните неща за поддържането на успешен онлайн бизнес!